به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری دیواندره؛ جمال ارشدی اظهار داشت: پژوهش در خانواده بزرگ تفکر قرار می گیرد که با استفاده از ظرفیت های ذهنی و بررسی مسائل در یک فرایند منظم علمی و منطقی، به یادگیری و کشف حقایق کمک می کند.
فرماندار شهرستان دیواندره تصریح کرد: تحقیق و پژوهش به عنوان زیرمجموعه ای از نهاد علم، زیربنای توسعه در عصر اطلاعات است و اساسا هر جامعه ای برای برنامه ریزی در سطح خرد وکلان و گذار موفقیت آمیز از اقتصاد صنعتی به اقتصاد دانایی محور و اطلاعاتی، ناگزیر از ساماندهی و مدیریت کارآمد و اثربخش امور پژوهشی است.
ارشدی با بیان اینکه در عصر حاضر تمایل به پژوهش در عمل بیشتر شده است، افزود: جامعه ی آموزش و پرورش، نیاز وافری به وجود محقق معلمان یا معلمان پژوهنده ای دارد که در درون و در بطن وظایف حرفه ای خود، سعی کنند نحوه ی فعالیت های کاری را به یک، یا چند، نظریه بکشانند، نظریه ها را در عمل بازبینی و در پایان آن را بر عمل آگاهانه تبدیل سازند.
وی عدم احساس نیاز به مطالعه را به عنوان آسیب در حوزه تحقیق و پژوهش عنوان کرد و ابراز داشت: متاسفانه امروز مصرف گرایی، مدرک گرایی، خود را بی نیاز از تغییر و وابستگی به فضای مجازی فاقد اعتبار، بزرگترین تهدید و آسیب در حوزه تحقیق و پژوهش است.
فرماندار دیواندره اضافه کرد: در برخورد با چالش ها ظرفیت کمی داریم و دارای خود شیفتی فرهنگی هستیم؛ که هر کدام از این موارد مانع اعتلای فرهنگ پژوهش و در نهایت ارتقای فردی و اجتماعی خواهد شد.
در این مراسم از پژوهشگران برتر آموزش و پرورش شهرستان دیواندره تجلیل شد.
زوابط عمومی فرمانداری شهرستان دیواندره